over ons

Onze Missie

Welkom in de wondere wereld van de door groene energie aangedreven golfkarretjes. 
Wij kunnen u zowel nieuwe als jong gebruikte golfkarretjes aanbieden, eventueel ge-assembleerd naar eigen keuze. 
Wij beschikken eveneens over een aanbod van “special cars” die u kan terug vinden in de hoofding. Vervoer voor 2-4-6-8 personen, 25 km/h of 40 km/h, wij hebben ze. In de hoofdingen stellen wij u met een greep een assortiment voor. Mocht er interesse zijn, via adresgegevens en/of landkaart kan je ons bereiken.

onderhouds- en reparatieservice

Onze eigen hersteldienst beschikt over een ruim onderdelenmagazijn en een mobile servicewagen zodat we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden.
Mocht een herstelling van een bij ons aangekochte golfkar langer uitlopen dan voorzien, stellen wij onze klanten een vervangende golfkar ter beschikking.
Omdat wij zelf onze onderdelen invoeren hebben wij bijna alle onderdelen in voorraad liggen en kunnen wij deze zeer snel vervangen.
Nog even meegeven dat al onze golfkarren een grondige onderhoudsbeurt en een batterijtest gehad hebben voor ze geleverd worden aan de klant.

altijd transparant over de batterijen

“De batterijen” het belangrijkste onderdeel van de golfkar.
Batterijen worden door ons altijd doorgemeten en op zuurtegraad getest. Zo weten wij of de batterijen nog goed zijn of dat ze vervangen moeten worden.
Je krijgt altijd een update van de batterijen zoals welk bouwjaar en wat de toestand van het batterij-pakket is van je golfkar die je zou willen aankopen.
Wij hebben nieuwe batterijen in voorraad staan zodat we zeer snel jou golfkar weer aan het rijden krijgen.

eigen transport

Omdat wij over eigen transport beschikken kunnen wij heel gemakkelijk de door u gekochte golfkar transporteren, zelfs door heel Europa.
Wij kunnen zelfs in eigen beheer 11 golfkarren in één rit vervoeren.
Ook voor transport buiten Europa is er geen probleem. Wij werken samen met een internationaal transportbedrijf die u graag met raad en daad bijstaat om je golfkar op de plaats van bestemming te krijgen en dit wereldwijd. 

Winterstalling van golfkarren

Tevens is het bij ons ook mogelijk dat de klant zijn golfkar bij ons kan stallen tijdens de winterperiode.
Bij het binnenbrengen of ophalen van de golfkar voor de winterstalling wordt de golfkar klaargemaakt voor een droge stalling in ons magazijn. Dit wil zeggen dat de batterijen nagekeken worden (water, zuurgehalte, opgeladen en daarna afgekoppeld worden).
Bij het ophalen of terugbrengen van de golfkar na de winterstalling krijgt hij nog een volledig onderhoud mee zodat de klant weer met een gerust hart en nette golfkar de vele kilometers kan overbruggen tot de volgende stalling.
Voor meer info of vragen neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wens je een afspraak te maken?

Contacteer ons vrijblijvend.

Bel +32 475 34 86 86 of

Scroll naar boven